Villu | Over Villu
19457
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19457,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive
 

Over Villu

Villu  is een verhalenverteller en zorgt voor verrassende
design oplossingen voor zowel online als offline.

Veronic Arnts
Eigenaar

Visual designer met inmiddels 11 jaar ervaring in UI & UX design, illustratie, conceptontwikkeling, branding en art-direction. Na bij verschillende bedrijven te hebben gewerkt wilde ze meer. Meer diversiteit, meer leren, meer mooie dingen maken, meer haar eigen visie volgen.

Veronic Arnts
Visual designer

Veel ervaring in het ontwerpen en begeleiden van (UX & UI) designs voor websites en apps. Ook denkt ze graag mee aan het ontwikkelen van een branding of concept. Door haar kunstacademie achtergrond komt ze tot verrassende ideeën en tekent ze graag wat buiten de lijntjes.

Veronic Arnts
Illustrator

Naast het verhaal van de klant vertalen vindt ze het leerzaam en leuk om ook haar eigen verhaal te vertellen in de vorm van illustratie, grafisch of fotografie. Net wat het verhaal nodig heeft, net wat ze op dat moment beleeft, ervaart, denkt en voelt. Zo blijft ze altijd in ontwikkeling.

Vormgeving & illustratie

Door 16 jaar ervaring in de ontwerp branche kan Villu altijd een gepaste uiting vinden om de vraag van de klant te beantwoorden. Naast freelance projecten op locatie of op kantoor werkt Villu ook altijd aan eigen illustraties en blijft zichzelf doorontwikkelen.

ILLUSTRATOR0%
PHOTOSHOP0%
INDESIGN0%
SKETCH0%

“Nu kunnen weer knallen en mooie dingen gaan maken”

– veronic
neem contact op